У Львові 42-річна жінка здала зовнішнє тестування за доньку

22 июня 2011 г. в 11:38

У Львові 42-річна жінка прийшла здавати тестування Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з математики замість доньки.

8.jpgЯк повідомили у львівському обласному представництві Громадянської мережі "Опора", коли у неї уточнили рік народження, вона вказала 1969-й, потім перевела ситуацію у жарт, однак зовні жінка явно не відповідала 19-річному віку своєї доньки.

"Абітурієнтку" допустили до здачі ЗНО, а після завершення роботи над тестом попросили проїхати до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти (ЛРЦОЯО) для підтвердження особи.

"На тест з біології вже прийшла дійсно учасниця, яка реєструвалася, однак після складання тесту всіляко переконувала, що саме вона складала ЗНО з математики, і відмовилася їхати до ЛРЦОЯО для підтвердження своєї особи та визнавати, що за неї проходила тестування мати", - зазначається у повідомленні. Про подію було повідомлено у міліцію.

"Якщо факт підміни учасника ЗНО дійсно мав місце, то результат з математики такої учасниці буде скасовано", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, що випускники почали проходити тести Зовнішнього незалежного оцінювання 2 червня.

 

Источник: tsn.ua

 

У Львові 42-річна жінка здала зовнішнє тестування за доньку

EXMO affiliate program