У Львові іноземці намагаються заробити на угонах.. власних автомобілів

6 октября 2011 г. в 15:19

А у Севастополі дітлахи заради Бетмена обікрали десяток авто.

kraza1.jpg
У Львові двоє іноземців спробували пошити в дурні українських даїшників.  Громадянин Австрії та громадянин Чехії заявили, що в них угнали автомобілі. Однак після проведення перевірки з’ясувалось – обидва іноземці брешуть і не червоніють. Якщо один з них свій автомобіль тут просто продав, то інший взагалі залишив машину удома. Удома їм світила солідна страховка, натомість тепер світить солідний термін ув’язнення.

А у Севастополі жертвами крадіїв стали відпочивальники, яких спокусив оксамитовий сезон на півострові. Поки туристи насолоджувались морем та відпочинком, злочинці дарували їм по-справжньому незабутні спогади.. обчищаючи машини.

Хвацькими автокрадіями стали двоє місцевих школярів. За словами хлопців, їм дуже кортіло придбати комп’ютерну приставку і зійтися в сутичці з Бетменом. Нічого іншого як грабувати машини відпочивальників малолітні телепні не придумали.

Старшому з підлітків, котрий перетнув межу 14-річчя, доведеться відповісти перед законом, а за його меншого приятеля віддуватимуться батьки. Міру покарання іншим автокрадіям визначить суд. Власникам машин залишається побажати не лише ні цвяха, ні жезла, а ще й не потрапляти в такі ситуації.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Львові іноземці намагаються заробити на угонах.. власних автомобілів

EXMO affiliate program