У Львові настав комунізм: люди тепер не платять за послуги ЖЕКів

27 октября 2011 г. в 10:50

Таке рішення прийняли галицькі депутати. Вони скасували тариф на послуги двірників та технічних служб, які доглядають за будинками. 

 12.jpg
Роботу львівських двірників, аварійних та технічних служб більше ніхто не оплачуватиме.  Міські депутати вирішили, що жоден ЖЕК міста не виконує свої обов’язки так, як слід, і відповідно – люди не повинні платити за те, чого не отримують.

Але мерія міста тепер каже – через рішення депутатів Львову тепер не позаздриш.

Баба Наталя працює двірником вже багато років. Каже – люди  ніколи не скаржилися на її роботу: вулиці та під’їзди жінка  підмітає  тричі на день – з 5 ранку і до 6 вечора . Що робити тепер, коли тарифи на прибирання  скасують, жінка не знає.

Міський голова Львова звернувся до прокуратури  щодо рішення депутатів. І вже є відповідь – скасування тарифів на комунальні послуги там визнали сумнівними щодо законності.

Тай самі городяни не зовсім розуміють рішення депутатів і називають його безглуздим. Люди говорять, хоч огріхи в роботі ЖЕКів і є, але претензій до прибирання під’їздів та освітлення вулиць вони не мають.

Чиновники кажуть, що суперечки щодо  відновленню тарифів можуть тривати щонайменше півроку. Хто у цей час прибиратиме місто та доглядатиме за будинками, вони не знають. А працювати безкоштовно комунальники не збираються.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Львові настав комунізм: люди тепер не платять за послуги ЖЕКів

EXMO affiliate program