У Львові водій побив жінку-паркувальницю. Вона попросила в нього законні 4 гривні за стоянку

8 августа 2011 г. в 19:30

Але замість того, щоб платити, чоловік обрав інший спосіб – бити. Все це зняла камера відеоспостереження сусіднього будинку.

  12.jpg

Зараз водій б’є себе в груди і запевняє – він ніколи не піднімав на жінку руку, а на паркувальницю – так і поготів. Каже – він не їхав на неї і тим більше не бив.

 


Бив водій паркувальницю чи ні – зараз розбирається міліція. За тиждень правоохоронці вирішать чи будуть порушувати кримінальну справу.

Значних побоїв ( як то синці чи рани) у Катерини немає, але каже – постійно болить голова, по якій вдарили турнікетом. Іти до лікаря жінці ніколи – у Львові мало паркувальників  і, каже, замінити її на роботі ніким.

Львівські паркувальники кажуть – вони не дивуються цій ситуації, водії чим далі, тим нахабніші. І чим дорожча машина, тим більша імовірність, що тебе облають чи вдарять.

У муніципальному управлінні говорять - захистити своїх працівників вони не можуть: закон забороняє паркувальникам носити при собі зброю і затримувати порушників. Єдине, що радять начальники своїм підлеглим: якщо водій неадекватний і грубіян – краще мовчки його відпустити.   

Катерина збирається покарати водія через суд – жінка готує необхідні для позову документи, каже – якщо вдасться поставити на місце  хоч одного шофера, то інші, може, почнуть поводитися  трохи культурніше.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Львові водій побив жінку-паркувальницю. Вона попросила в нього законні 4 гривні за стоянку

EXMO affiliate program