У Маріуполі брати побили однокласницю через її інвалідність

20 мая 2011 г. в 11:05

У Маріуполі двоє восьмикласників на перерві побили свою 16-річну однокласницю Вікторію Сирко – інваліда дитинства.

 
Дівчина стверджує, двоє братів дочекалися, поки в класі вона залишилась сама. Один замкнув двері, інший – кинувся на неї з кулаками.

Зі школи Віку із черепно-мозковою травмою відвезли до лікарні.

Батьки потерпілої стверджують, школа вигороджує малолітніх хуліганів, в міліції кажуть, за вчинки дітей батьки заплатять штраф.

Крім Віки у класі – ще один інвалід. Дівчина пояснює , усі однокласники, крім цих двох братів, ставляться до них зі співчуттям. Батьки кажуть, двоє братів майже три роки тероризують їхніх дітей.

"Вони говорили, що вб'ють і закопають усіх інвалідів", - сказала Віка.

Що дівчину побили однокласники, директор школи Микола Троіцький не вірить – мовляв, вона могла впасти сама. До того ж, він вважає, що інвалідам краще навчатися вдома.

У школі пояснюють - брати-хулігани на уроках лаються матом, вчителів не поважають. За словами вчителів, їх виховує сам батько, який нещодавно повернувся із тюрми. Усі прохання прийти до школи чоловік ігнорує.

Мати Вікторії звернулася в міліцію. Якщо з'ясують, що дівчину таки били, батькам винуватців доведеться заплатити штраф - 51 гривню.

Нині Вікторія боїться їти до школи. Через травми цей навчальний рік закінчиться для неї удома. Батьки дівчинки сподіваються, що за канікули вона зможе здолати свій страх.

 

Источник: tsn.ua

 

У Маріуполі брати побили однокласницю через її інвалідність

EXMO affiliate program