У Маріуполі чоловік зарубав сусіда і два роки жив поруч із трупом

20 октября 2011 г. в 18:40

Щоб чоловіка ніхто не знайшов, господар закопав його в себе на подвір’ї. 

 ybiystvo1.jpg

Проте небіжчик видав убивцю навіть після своєї загибелі. За два роки господар не зміг до кінця відмити будинок від крові.

Мешканець Маріуполя пропав без вісті ще два роки тому. Правоохоронці з’ясували, що ворогів той не мав, за межі України чи навіть міста також не виїжджав. Слідчі припустили, що до зникнення чоловіка міг бути причетний хтось із його друзів. Під підозру потрапив сусід зниклого. У його будинку міліція виявила пляму крові, аналіз показав, що вона належить людині. Чоловік зізнався, що убив сусіда та закопав труп на своєму дворі.

Затриманий розповів, що він із сусідом того дня пиячили, коли між ними спалахнула сварка. Приятель накинувся і спробував задушити господаря, а той заради самозахисту вдарив його по голові сокирою.

За словами затриманого, він був вкрай щасливий, коли його затримали. Чоловік щодня ходив по закопаному трупу і той уже почав приходити до нього уві сні. Якби це тривало і надалі, зізнався господар, він потрапив би до  божевільні.

За вбивство людини чоловіку світить 15 років ув’язнення. Чи стане його зізнання пом’якшувальною обставиною при винесенні вироку, стане відомо вже за два місяці.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Маріуполі чоловік зарубав сусіда і два роки жив поруч із трупом

EXMO affiliate program