У Маріуполі хлопець, що поспішав на зустріч зі своєю дівчиною, потрапив під колеса поїзду

18 августа 2011 г. в 09:46

Цей жахливий випадок стався наприкінці  червня у Маріуполі. 19-річний Андрій Алферов що поспішав на зустріч зі своєю дівчиною потрапив під колеса поїзду. Хлопцю відрізало обидві  ноги.

 rel.jpg
Через Маріуполь проходить залізничне полотно, яке люди позаочі називають дорогою на той світ. Тільки за останній місяць на цих рейках стали каліками з десяток людей і всі – молоді парубки, яким до 20. Місцеві пояснюють – причина не в містиці, а в переході, якого немає. Через ці колії усі йдуть на пляж, пішохідний перехід впирається прямо в рейки – а далі люди йдуть по шпалах, бо конкретно визначеного  місця для переходу через залізничне полотно -  немає. Власне, як і попереджувальних знаків чи табличок про наближення потягів.

Андрій – один із тих, хто скалічився на залізниці. Парубку тільки 19. Каже – йшов на пляж, переходив колії, потяг виїжджав з-за повороту, а він його не побачив і не почув. Поїзд відрізав хлопцеві обидві ноги. Транспортна прокуратура Маріуполя провела перевірку і заявила – локомотивна бригада не винна. На цій ділянці залізниці людей не повинно бути, бо   немає спеціально облаштованого переходу, тобто, хлопець сам порушив правила.

Черговий по цій ділянці залізниці каже – під поїзд потрапляють не тільки пішоходи, а й машини – оскільки немає не лише переходу, а й переїзду.  

Залізничники говорять – маріупольська дистанція дороги – одна з найбільш небезпечних по всій Україні. Після десятка цих нещасних випадків з пішоходами керівництво вирішило – встановити біля полотна попереджувальні знаки. А от прокладати перехід чи пускати повітряний міст, кажуть, не будуть, бо це довго і  дорого.

З початку року на цій ділянці під потяг потрапили семеро чоловік, п’ять із них – тільки за останній місяць. Андрій, який у 19 років залишився без ніг, каже – подаватиме на залізничників  до суду. Парубок хоче довести: не його вина, що йшов по рейках – винні залізничники, які не проклали тут перехід і не поставили світлофор. Адже  дорогою  якою він йшов на пляж день-у-день ходять сотні людей. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Маріуполі хлопець, що поспішав на зустріч зі своєю дівчиною, потрапив під колеса поїзду

EXMO affiliate program