У Маріуполі вимиють і поголять усіх бомжів, щоб вони не розносили холеру

29 июня 2011 г. в 14:03

Мер Маріуполя розпорядився "підстригти, поголити, вимити" усіх безпритульних, щоб вони не поширювали холеру.

8a.jpg

 

Відповідне розпорядження видав мер міста Юрій Хотлубей у зв'язку з поширенням у Маріуполі холери. Як зазначили у міськраді, практично всі хворі на холеру в Маріуполі представляли малозабезпечені верстви населення, вели асоціальний спосіб життя.

Тому керівникам районних адміністрацій доручили посилити обхід подвір'їв і виявляти осіб, які потребують соціальної допомоги, а всіх осіб без певного місця проживання забезпечити продовольчими та гігієнічними наборами і відпрацювати питання з розміщення їх у спеціально організованому центрі.

"Підстригти, поголити, вимити, допомогти одягом, дати можливість увійти в нормальний ритм життя", - розпорядився мер.

Контроль за цією роботою покладено на начальника гуманітарного відділу міської ради Євгена Камаралі.

Нагадаємо, напередодні в Маріуполі підтвердився 18-й випадок захворювання на холеру.

Хворий - чоловік без певного місця проживання. Він заразився, купаючись в районі зливної станції, де раніше був виявлений холерний вібріон. Чоловік багато пив і не хотів звертатися до лікарні, поки у нього не почалася блювота, після чого він втратив свідомість.

Станом на ранок 29 червня в Маріуполі всього зафіксовано 18 випадків захворювання на холеру, а також 9 випадків носіїв вібріонів у клінічно здорових осіб. Зараз у лікарнях продовжують перебувати двоє хворих, при цьому один готується до виписки.

 

Источник: tsn.ua

 

У Маріуполі вимиють і поголять усіх бомжів, щоб вони не розносили холеру

 

EXMO affiliate program