У Маріуполі затримали кілера, який вчинив замах на хірурга

28 апреля 2011 г. в 20:15

Щита з машин вишикували донецькі правоохоронці, щоб не випустити кілера за межі Маріуполя.


Анатолій, сусід постраждалого:

- Я с ним поздоровался за руку, он спросил: "Дядя Толь, как дела?" Он сосед мой.

А за кілька хвилин сусід Анатолія лежав на асфальті.

Анатолій, сусід постраждалого:

- Ну, в руку, говорять, ранили в руку… Он упал, лежал.

Стріляли двічі. Жертва - хірург місцевої лікарні. Він саме вантажив речі у своє авто - з родиною вирушав на відпочинок у ліс. Аж раптом на подвір'я в'їхала біла "Тойота", і з її вікна відкрили вогонь.

Свідок:

- Ну, молодой, может, лет 40, парень стрелял.

Жертви кілер не добивав - утік. Правоохоронці знайшли на місці дві гільзи від травматичного пістолета. А сусіди не второпають - кому лікар перейшов дорогу. На лови кілера кидають майже всю тутешню міліцію. Для цього перекривають усі виїзди з міста, а на найбільшому шикують щита з автомобілів.

Тарас, свідок:

- Стояла колонна легковых автомобилей. Но когда уже приехал дальнобойщик, то перекрыли им, а потом уже оцепление отпустили.

Ігор - той далекобійник, про якого тепер говорять усі тутешні. Його вантажівка повністю перекрила рух транспорту. Про озброєного вбивцю чоловік знав, а тепер навіть пишається своєю героїчною роллю в операції перехоплення.

Ігор, водій вантажівки:

- Много понаехало тут милиции, и позакрывали тут движение, и тут перегородили, и все… Ну, нас попросили все отойти, машины оставили. Ну, так все застрахованы машины.

Кілера затримали за кілька годин - він якраз їхав перекритою трасою. Коли побачив, що руху немає, кинувся навтьоки манівцями, але марно. Правоохоронці лови коментують сухо - злочинця затримали, він за ґратами.

Юлія Лафазан, керівник відділу Маріупільського МВ міліції:

- Данный факт был задокументирован, был проведен комплекс оперативно-розыскных мероприятий. Чтобы установить личность подозреваемого, были приняты меры по его задержанию, несколько часов назад он был задержан.

Тепер нападник чекає на вирок суду. За замах на життя йому загрожує ув'язнення.

Борис Сачалко, Микола Рябченко.

 

Джерело: НТН

 

У Маріуполі затримали кілера, який вчинив замах на хірурга

EXMO affiliate program