У Миколаєві чоловік убив приятеля, який назвав його покiйну дружину лайливим словом

1 июня 2011 г. в 12:30

«Запам’ятай, ти сьогодні живеш останній день!». Постояти за себе жінка не могла – вона померла.

 

Щоб змусити нахабу відповісти за образу, чоловік відправив його слідом за дружиною.

Інцидент стався в одному з миколаївських кафе. Там сиділи двоє пенсіонерів, чоловіки відзначали роковини по дружині одного з них. Жінка передчасно померла і її благовірний намагався втопити тугу у горілці.
 
Олександр Покітко, начальник Заводського РВ міліції Миколаєва:

В этот день подозреваемый как раз 40 дней отмечал гибели своей жены, поэтому приурочил тем, что угостил нашего потерпевшего бутылкой водки.

Свідки кажуть – інцидент спровокував приятель вдівця. Той прийняв забагато спиртного і назвав небіжчицю лайливим словом. Чоловік попросив його вибачитись, однак приятель був непохитний. Вдівець попередив, що кривдник відповість за образу сповна.

Валентина, бачила різанину:

Это он жену оскорбил или в общем? – Да, в общем. Он сказал, что все женщины суки, бляди! – И он расценил как оскорбление своей жены? – Да-да-да. А он просто идёт и говорит: «Запомни, Мишаня, ты сегодня последний день живёшь!»

Вдівець сходив додому за ножем і повернувся до кафе. Чоловік ударив кривдника у серце і сів чекати правоохоронців. За його словами, лише так провина була спокута.

Валентина, бачила різанину:

Оце в пориві гніва цього, що образили його жінку, оце в нього так і получилося. А так він нормальний чоловік, він ніколи не ругався ні з ким. Нормальний чоловік був. А що случилося, то п’яний був той і той.

За вбивство людини дідугану загрожує 15 років позбавлення волі. Однак той каже, що його це не лякає. Адже прийнявши смерть, він знову буде разом із дружиною.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Миколаєві чоловік убив приятеля, який назвав його покiйну дружину лайливим словом

EXMO affiliate program