У Миколаєві грабіжник відібрав мопед у розвізника піци і дуже про це пошкодував

28 июля 2011 г. в 14:30

На його покарання вирушили всі колеги піцеріста, які були на скутерах. Від самосуду над злочинцем врятував лише патруль міліції.

14.jpg

 

За словами Артема, він поспішав увечері на виклик, щоб доставити піцу. На вулиці, де мав чекати клієнт, розвізник помітив чоловіка і вирішив, що саме той і зробив замовлення. Артем зупинив мопед, проте швидко зрозумів свою помилку. Замість оплати незнайомець напав на нього з ножем.

Олександр Покітко, начальник Заводського РВ міліції:

Он угрожал ножом и отобрал мопед, а также деньги в сумме где-то порядка 300 грн. у гражданина, который занимался извозом пицц.

Однак грошей і піци нападнику здалось замало і той наказав розвізнику покатати його містом. Під погрозою ножа Артем був змушений годину розважати грабіжника .

На затримання грабіжника вирушили десяток колег Артема. Від самосуду злочинця врятував лише патруль міліції. Затриманим виявився безробітний хлопець. За його словами, він потерпав від нужди, тому появу розвізника піци сприйняв як подарунок долі.

Можна сказати однозначно, що піци чоловік затриманий не скуштує тепер дуже довго. За розбійний напад йому світить до 7 років ув’язнення.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Миколаєві грабіжник відібрав мопед у розвізника піци і дуже про це пошкодував

 

EXMO affiliate program