У Миколаєві на гарячому затримали групу квартирних крадіїв

22 июля 2011 г. в 13:01

Злочинне тріо очолював виходець із кавказького регіону.

22.jpgГрузин навчив подільників усім секретам крадіжок , однак гірські навички проти вміння оперативників зазнали фіаско.

Трьох молодих людей затримали відразу після скоєння крадіжки з квартири. Здобиччю злочинців стали гроші, коштовності і дорогі речі. Як зазначають оперативники, на підготовку операції пішло кілька місяців. Затримані були обізнані з методами роботи міліції, тому уникали небажаних зустрічей.

Окрім крадених речей у салоні машини знайшли цілий набір усіляких відмичок та пристроїв для відкривання дверей. Попри очевидні докази затримані до кінця наполягали, що нічого про це не знають та не розуміють, що відбувається.

За даними правоохоронців, після виходу з тюрми трійця не планувала заробляти чесним способом, а відновила злочинний промисел. Літній сезон зіграв їм лише на руку. Скориставшись тим, що люди масово поїхали на відпочинок, чолов’яги обчищали квартири по всій Україні.
 
На затриманих чекає суд та нові ув’язнення, а тих, хто збирається поїхати на відпочинок, правоохоронці застерігають. Попросіть на час відпустки доглянути за помешканням сусідів чи знайомих, інакше після повернення можете застати вдома лише голі стіни.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Миколаєві на гарячому затримали групу квартирних крадіїв

EXMO affiliate program