У Миколаєві пенсіонерка за жмут паперу віддала шахраям золоті сережки

15 июня 2011 г. в 17:10

Пройдисвіти переконали жінку, що вона від цього неймовірно розбагатіє.

 14a.jpg

 Любов Іванівна пенсіонерка, їй 70. Серед білого дня її ошукали шахраї. Жінка побачила на вулиці, що у перехожого випав згорток із грошима. До  неї підійшла невідома дівчина, простягнула гроші і запропонувала поділити їх на двох. Коли пенсіонерка відмовилась, незнайомка пообіцяла догнати чоловіка і повернути. А щоб бабця за цей час не зникла з грошима, попросила в неї якусь коштовність.

Проте незнайомка і перехожий так і не повернулись. Коли пенсіонерка відкрила згорток, то замість грошей знайшла там лише жмут паперу. Шахраїв затримали за кілька днів. Ті здали до ломбарду поцуплені сережки і попалися на гарячому. Злочинцями виявилось подружжя професійних аферистів.

Вберегтись від шахраїв допоможе порада від оперативників. Пам’ятайте, якщо на вулиці вас примушують віддати гроші або коштовності, знайте – ви маєте справу з шахраями. Залишитися з цінностями допоможе лише тверезе ставлення до ситуації, а також обов’язковий дзвінок до міліції.

Владислав Гнатенко, співробітник міліції:

Если вы случайно находите на улице кошелёк да ещё и с деньгами, это ещё не значит, что вам крупно повезло. Готовьтесь – через минуту вы будете участником театрализованного представления, которое вам устроят мошенники.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Миколаєві пенсіонерка за жмут паперу віддала шахраям золоті сережки

EXMO affiliate program