У Миколаєві сутенери замаскувати бордель під студентський гуртожиток

10 августа 2011 г. в 16:18

У Миколаєві сутенери вдалися до хитрощів, щоб замаскувати кубло розпусти. 

 prost1.jpg

Аби бордель не привертав зайвої уваги, сутенери видавали його за.. студентський гуртожиток. Оплату комунальних послуг так звані студентки здійснювали просто в номерах.

Візит правоохоронців не застав хазяйку зненацька. На запитання, чому у квартирі перебуває півдесятка дівчат та відповіла, що вони просто винаймають у неї житло. Жінка буцімто влаштувала на літо гуртожиток для студенток, які не мають можливості поїхати додому. Знайденій великій кількості готівки господарка теж знайшла пояснення.

За даними правоохоронців, 25-річну жінку вже притягували до відповідальності за заняття проституцію . Дівчина на деякий час зникла з поля зору, після чого знову повернулась у секс-бізнес, проте вже у новій ролі. Путана перестала виходити на панель, натомість почала запрошувати робити це інших.

Година роботи красунь коштувала 200 гривень. Клієнтів сутенерка знаходила завдяки газетним оголошенням. Щоб претенденти звернули на неї увагу, повідомлення готувалось особливим чином.

За словами дівчини, кошти від розпусного бізнесу вона клала на депозит. Жінка мріяла про забезпечену старість, однак міліція зруйнувала всі її плани. Рахунки заблокували, а за сутенерство вона відсидить до 7-ми років.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Миколаєві сутенери замаскувати бордель під студентський гуртожиток

EXMO affiliate program