У Миколаєві у гаражі знайшли чоловіка. Тіло було закопано в оглядовій ямі

12 июня 2012 г. в 21:47

Як з’ясувалося, це був відомий у місті антиквар. 

Троє місцевих чоловіків запросили його до гаража оцінити предмети старовини.


За словами родичів, троє місцевих чоловіків запросили антиквара буцімто на оцінку предметів старовини. Зустріч назначили у гаражі, після чого зв’язок з експертом раптово обірвався. Коли правоохоронці відкрили бокс, той був просто залитий кров’ю. Зі стін та підлоги червоні сліди вели до підвалу. Коли слідчі зняли там шар землі, під ним знайшли понівечене людське тіло. Це був антиквар.


За підозрою в убивстві затримали усіх трьох чоловіків, які назначили антиквару зустріч у гаражі. Відбитки пальців на лопатах і молотках зі слідами крові вказали, що ті належать саме їм. Під тиском фактів чоловіки почали давати моторошні зізнання.


За словами затриманих, вони знали, що антиквар був багатою людиною і вирішили на цьому поживитися. Подільники вигадали історію про неіснуючу цінність і заманили чоловіка до гаража. Після вбивства антиквара його квартира була пограбована до нитки.


Однак казкова здобич зіграла з убивцями злий жарт. Під час розподілу награбованого один з убивць заховав частину і злочинці почали сваритися між собою. Під час з’ясування стосунків усіх затримала міліція.


Частину спадку загиблого правоохоронці вже повернули, куди поділася решта, встановлює слідство. Чужі гроші і золото чоловіки не виплатять навіть до кінця життя. За розбійний напад та вбивство з користі усій трійці світить довічне ув’язнення.

EXMO affiliate program