У Миколаївській області є 4-річна дівчинка, яка зможе жити далі тільки якщо їй допомогти

12 августа 2011 г. в 12:55

Організм Надійки підкосили одразу 2 віруси - герпесу та енцефаліту. Батьки розказують – рік  тому дівчинка пішла в дитячий садок, за кілька днів у неї підскочила температура, гарячка була не велика, але Надійці цього вистачило.

 14.jpg

Ввечері вона лягла спати, а вранці мозок дівчинки не прокинувся: судоми покрутили дитині руки і на очах у батьків вона впала в кому.

Така хвороба називається герпетичний енцефаліт:  дитячий імунітет не може побороти одразу 2 сильні віруси. Практично за ніч, кажуть лікарі, болячка зачепила  нервову систему і мозок дівчинки.

Медики говорять відверто -  з таким діагнозом практично не виживають. Але – пролежавши рік у комі, Надійка стала прокидатися. Її організм зараз функціонує, однак по суті дитина все ще як рослина.

Аби дитина одужала і стала такою, як була до хвороби, батьки об’їздили всі до єдиної лікарні і України, і Росії – але жоден медик не береться лікувати дівчинку.

Надійці потрібна глибинна діагностика мозку, щоб з’ясувати – які ділянки вірус зачепив, а які ще живі. Однак таке обладнання є тільки в Німеччині; тамтешні медики вивчили історію хвороби дівчинки і сказали, що можуть повернути її до життя. Є все  обладнання, є спеціалісти, є пацієнт – немає тільки  грошей – життя Наді коштує 150 тисяч гривень.

Усі гроші, які були, сім’я віддала  на лікування Надійки в Україні; зараз люди тратять по 10 тисяч гривень щомісяця, щоб купити ліки, які підтримують в дитині життя і не дають їй знову впасти у глибоку кому. Батько Наді працює по 20 годин на добу.

Батьки намагаються не опускати руки, кажуть – живуть надією, що і їхня  Надійка все-таки житиме.

 

 099 387 59 60 Ольга (мама)

 

 

 

  Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Миколаївській області є 4-річна дівчинка, яка зможе жити далі тільки якщо їй допомогти

EXMO affiliate program