У Москві сестри "змагались", хто сильніше вдарить дитину одна одної

28 июля 2011 г. в 10:43

У Москві п'яні сестри влаштували "конкурс", хто сильніше поб'є свою небогу. Одна з дівчаток опинилася в реанімації.

6.jpg

 

У столиці Росії жінка кинула немовля об підлогу після того, як її сестра, мати немовля, вдарила по потилиці 2-річну небогу. Немовля потрапило до реанімації.

Чотиримісячна дівчинка була госпіталізована з травмами голови. Відносно жінки порушено кримінальну справу.

За попередніми даними, злочин скоєно в одній з квартир на сході міста, яку отримала молодша з сестер, 20-річна Юлія. Обидві молоді матері виросли в дитячому будинку, а в'їхавши після повноліття в нове житло, Юлія та її 22-річна сестра Людмила стали зловживати алкоголем.

Два роки тому одна з них народила дитину, а через півтора роки мамою стала і молодша сестра. При цьому обидві родички систематично пиячили і приводили у помешкання випадкових знайомих. Юля запрошувала до себе одночасно по 4 - 5 чоловіків з числа гастарбайтерів і місцевих алкоголіків. При цьому жінка не уявляє, хто є батьком її дитини.

За словами сусідів, діти часто плакали, але на них ніхто не звертав уваги. У фатальний день сестри в черговий раз напилися на кухні, і тут Юля дала запотиличник дворічній донці своєї сестри. Людмила обурилася і вирішила відігратися на дитині родички. Жінка дістала з ліжечка немовля і зі всієї сили кинула його об підлогу.

Витівка Людмили не стала великою несподіванкою для інших мешканців будинку. Сусіди неодноразово подавали сигнали в поліцію. Проте муніципалітет нічого не зробив для того, щоб вберегти дівчинку від асоціальної тітки. Поліцейські неодноразово залучали жінку до адміністративної відповідальності, але вилучити дитину за законом вони не мали права.

Нагадаємо, раніше 27-річна мешканка Москви довела до смерті свою 1,5-річну дочку і викинула труп дитини на смітник, "щоб не розорятися на похорон".

 

Источник: tsn.ua

 

У Москві сестри "змагались", хто сильніше вдарить дитину одна одної

EXMO affiliate program