У Москві затримали людожера під час трапези

17 мая 2011 г. в 12:02

Російські правоохоронці затримали канібала у той момент, коли він їв страву, приготовану з печінки вбитого ним приятеля.

 

В ніч на вівторок, 17 травня, правоохоронні органи затримали на заході Москви людожера. Вдома у нього виявили людські органи, зокрема, в морозильній камері лежала людська печінка.

Повідомляється , що страву, приготовану з печінки, підозрюваний їв у той момент, коли міліціонери прийшли його затримувати.

Ім'я людожера поки не називається. Відомо, що він перебував на обліку в психоневрологічному і наркологічному диспансерах.

На злочинця вдалося вийти, розслідуючи справу про знаходження з початку травня у колекторах та підвалах Москви частин людських тіл.

"Оперативникам затриманий пояснив, що після вбивства свого знайомого він розчленував його тіло саперною лопаткою, деякі частини залишив удома, решту розкидав по району, викинувши частину останків у річку", - розповіли правоохоронці.

Судячи з опису частин тіла, загиблих було більше одного.

Нагадаємо, буквально тиждень тому в Словаччині було затримано канібала, який шукав своїх жертв в Інтернеті. Він умовляв людей, схильних до суїциду, дозволити йому з'їсти їх, після того, як вони підуть з життя. Під час затримання людожер почав відстрілюватися від поліцейських, вони відкрили вогонь у відповідь і в результаті підозрюваний загинув.

 

Источник: rian.ru

 

У Москві затримали людожера під час трапези

EXMO affiliate program