У Ніжині колишній спортсмен по-звірячому вбив місцевого волоцюгу

9 апреля 2011 г. в 08:12

На прохання закурити він розбив сердесі голову, а потім зламав усі ребра.


Після марної спроби заснути в холодному колекторі ніжинський безпритульний Василь та його товариш вирішили зігрітися.

Василь, безпритульний:

- Пошли к племяннице моей, Лизе. Там бухали. Потом говорю, идем на площадь. Я мусор вынесу, где пиво продают. Девчата пива дадут и пожрать.

Нехитрий промисел волоцюг швидко закінчився сваркою, і чоловіки розійшлися. Василь каже, не встиг дістатися найближчого звалища, як почув відчайдушний товаришів крик. Побіг на голос - та запізно.

Василь, безпритульний:

- Челюсть разбита, все разбито. Голова вся поколота в шрамах. Нельзя лицо узнать. А я ему военную куртку дал новую на меху.

Хто за кілька хвилин устиг по-звірячому розправитися з безхатченком - взялися з'ясовувати правоохоронці.

Олександр Шипилов, керівник Ніжинського МВ міліції:

- На місці події були остатки пластикової труби із стекловолокна, якою було нанесено множинні тілесні ушкодження на голові потерпілого. Тут була кругом розбризкана кров потерпілого, видні були сліди боротьби.

Оперативники поділили район на квадрати і почали прочісувати кожен провулок. І не даремно - на воротах одного з будинків знайшли кривавий слід.

Олександр Шипилов, керівник Ніжинського МВ міліції:

- Потім, коли відкрили вже калітку, краплини крові вели вже в сам будинок. Людина молодого віку, чоловічої статі, був у стані алкогольного сп'яніння середнього ступеня. При огляді зовнішньому даного чоловіка на одязі були видні п’ятна бурого кольору.

Не минуло й десяти хвилин, як колишній спортсмен зізнався у скоєному. Розповів, як ішов вулицею, і в нього попросив закурити волоцюга. Молодик вирішив розім'ятися.

Підозрюваний:

- Офигевший бомж. Получил в рыло, потом трубой несколько раз. Когда упал, я размялся у него на ребрах.

Молодика одразу ж заарештували. Криваве тренування дарма йому не минеться. За розправу над безхатченком сяде за ґрати на десять років.

Андрій Герко, Сергій Бриль.

 

Джерело: НТН

 

У Ніжині колишній спортсмен по-звірячому вбив місцевого волоцюгу

EXMO affiliate program