У Нікополі жінці дали чотири роки за вбивство чотирьох своїх немовлят

7 октября 2011 г. в 10:16

У Нікополі завершився суд над 38-річною жінкою, яка упродовж 10 років народжувала й одразу вбивала своїх дітей. Торік, коли жінку затримали, тіла чотирьох новонароджених правоохоронці знайшли у відрі на балконі її власної квартири.

 15.jpg
За вбивство чотирьох новонароджених жінці дали чотири роки позбавлення волі. Такий вердикт районного суду. Суд вищої інстанції, що розглядав апеляцію, залишив це рішення без змін.

"За вбивство дають від 7 до 15 років. Але вважається, що після пологів жінка не зовсім адекватна. В даному випадку врахували і співпрацю зі слідством. Суд вирішив, що 4 роки – оптимальний термін", - заявив помічник нікопольського міжрайонного прокурора Артем Толстик.

Ольгу вважали цілком благополучною. Вона не зловживала алкоголем, працювала на будівництві. Про чотири її вагітності щоразу від різних чоловіків - у 94-му, 2007-му, 2008-му та 2010-му роках - не знала навіть матір, з якою жінка жила в одній квартирі. Щоразу народжувала вдома. Трьом співмешканцям пояснювала - дитина народилася мертвою. Ті вірили. Батькові четвертої дитини розповіла, що залишила немовля у дитбудинку сусіднього міста.

"Він (батько дитини – ред.) дуже хотів дитини. Готовий був взяти її навіть, якщо вона відмовиться. Поїхав шукати дитину, а коли не знайшов, прийшов до нас у міліцію", - розповів заступник керівника Нікопольського райвідділу міліції Володимир Матюшенко.

Коли правоохоронці прийшли до жінки, щоб обшукати її житло, були вражені. Кажуть, вона була зовсім спокійна. Докладно розповіла, як народжувала здорових дітей, чому і як їх убивала.

На суді проти жінки свідчили її співмешканці і подруга, яка знала про вагітність та навіть чула крики новонародженого. Мати підсудної свідчити проти доньки відмовилася.

У засудженої Ольги залишилася 7-річна дочка. Правоохоронцям жінка пояснила, що залишила дівчинку жити, бо вона, на відміну від усіх інших її дітей, була від коханого чоловіка. Але під час слідства з'ясувалося, що дитина досі не має свідоцтва про народження. А тому не ходить до школи. Туди її влаштували органи опіки. Проти жінки порушили справу ще й про позбавлення батьківських прав. Опіку над дівчинкою взяв брат засудженої.

 

Источник: ТСН

 

У Нікополі жінці дали чотири роки за вбивство чотирьох своїх немовлят

EXMO affiliate program