У Нововолинську ножове поранення - жінка намагалась припинити сварку між дочкою та чоловіком

12 августа 2011 г. в 19:20

Кримінальний ребус по-волинські. У Нововолинську під час сімейної сварки хтось із подружжя кинув у тещу ножем. 

nog4.jpg

Чоловік звинувачує в інциденті дружину, вона – чоловіка. Вказати на свого кривдника потерпіла теж не може. Після влучання ножем жінка знепритомніла.

Односельці кажуть – без скандалів та бійок родині не минає жодного дня. Вона й не дивно, адже подружжя, як мовиться у прислів’ї, два чоботи пара. Дружину суд збирається позбавляти батьківських прав на двох дітей, а її чоловік лише нещодавно повернувся з тюрми.

Те, що в будинку стався підріз, правоохоронцям повідомили лікарі. Жертвою стала власниця оселі. За версією правоохоронців, жінка намагалась припинити сварку між дочкою та чоловіком. На думку слідчих, ножа кинула саме донька.

В’ячеслав Мартинюк, начальник відділі дільничних інспекторів міліції:
Дружина намагалася припинити певний конфлікт з допомогою ножа. В конфлікт втрутилася ця 54 р. Галина, яка є матір’ю і той же час дочка нанесла їй тілесне ушкодження у вигляді порізу правого плеча.

Такої ж версії дотримується і чоловік.

Натомість дружина наполягає – усе це вигадки. Ножа в тещу запустив саме чоловік. Він буцімто був п’яний і щось не поділив із другою матір’ю.

Вказати на свого кривдника сама потерпіла не може. За її словами , після того як її зачепив ніж, вона знепритомніла.

Зараз у справі триває перевірка, бо хто метнув ножа, досі незрозуміло. Тож кого і як карати, покаже лише час. А в родині поки що запанували мир та злагода. Адже бурхливе з’ясування стосунків для них, схоже, є нормою.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Нововолинську ножове поранення - жінка намагалась припинити сварку між дочкою та чоловіком

EXMO affiliate program