У Одесі водій провалився в свіжоскопану канаву

7 апреля 2011 г. в 14:37

Остерігайтеся нічийних ям. У Одесі водій провалився в свіжоскопану канаву – перешкоду в кращих традиціях партизанської війни викопали прямо посеред дороги.

А коли почав розбиратися – хто ж відшкодовуватиме вартість ремонту – виявилося крайніх немає. 

 

Анатолій пізно ввечері у зливу їхав додому, перед перехрестям побачив калюжу і знизив швидкість. Але калюжа виявилася чималою ямою.


Яма була на стільки глибокою, що стара копійка вже не змогла виїхати з неї. Анатолій викликав ДАІ, щоб зафіксували ДТП; ремонт машини влетить чоловіку у тисячу доларів.


Але ремонт - це півбіди, значно тяжче знайти винуватця – конкретну людину, яка не догледіла стан асфальту. Винних - немає.


Аж через кілька днів в обленерго підтвердили – яму посеред проїжджої частини викопали таки вони. На дорозі була велика аварія, енергетики усно домовилися з комунальниками, що вони зламають асфальт, а спеціалісти дорожньої служби його залатають.


У комунальному підприємстві «Міські дороги» категорично відмовилися від коментарів, пояснили, що дуже зайняті.


Хто винен в тому, що дорожнє полотно не залатане і хто тепер заплатить за ремонт чужої машини – напевно сам водій. Анатолій збирається звертатися до прокуратури і судитися одночасно і з комунальниками, і з енергетиками. 

 

 

Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV 

 

EXMO affiliate program