У Полтаві чоловік убив дружину на очах у власного сина

11 октября 2011 г. в 12:36

Дитині виповнилось всього 11 років. Вбивця спробував втопити небіжчицю у річці, а щоб не датися живим міліції, вчинив спробу самогубства.

nog10.jpg
Інцидент у Полтаві стався ще першого вересня. Батьки привели 11-річного сина до школи, після чого між дорослими почалась сварка. Щоб вгамувати її, подружжя пішло до річки. Ніби відчуваючи біду, бабуся учня попросила онука непомітно піти за батьками.

За словами Ольги Степанівни, далі сталося жахіття. Наляканий онук прибіг додому і розповів, що тато зарізав маму та скинув у річку. Коли пенсіонерка та хлопець прийшли до парку, то матір школяра знайшли у воді. Жінка була у важкому стані.

Дорогою до лікарні матір школяра померла. Чоловіка оголосили у всеукраїнський, після чого у міжнародний розшук і знайшли лише через місяць. Як з’ясувалось, він переплив річку та оселився на безлюдному острові. Розуміючи, що відповідальності не уникнути, батько хлопця ретельно підготувався до самогубства, однак його плани зруйнувала міліція.

За словами затриманого, причиною сварки між ним та дружиною стали ревнощі. Чоловік зауважив, що вона нібито загравала до інших чоловіків. Коли конфлікт сягнув апогею, безумець дістав ножа і зарізав кохану.

За вбивство дружини чоловіку світить 15 років тюрми. Коли він вийде на волю, його син вже давно закінчить і школу і матиме власну родину.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

У Полтаві чоловік убив дружину на очах у власного сина

EXMO affiliate program