У Полтаві дружина спокусилась на чоловікову заначку – той збирав на машину

31 мая 2011 г. в 12:05

Піддавшись гріху, жінка потайки просадила гроші на дамські дрібниці. Щоб уникнути покарання, хитрунка зімітувала пограбування квартири.

 
До міліції звернулась мешканка Полтави і повідомила про резонансний злочин. За словами жінки, її квартира піддалась нальоту грабіжники – в оселі все було перекинуто догори дриґом, а зі схованки викрали майже 5 тисяч гривень. Злочинці буцімто вкрали також кредитну картку з пін-кодом. На телефон жінки прийшло повідомлення, що з неї знято ще 5 тисяч.

Олександр Крилов, прокурор:
 Час від часу проявляються такі факти – люди пишуть заяви в органи міліції з приводу того, що викрали чи речі чи кошти і в подальшому, коли проводиться перевірка встановлено, що люди це придумують.

Картину ідеального злочину зіпсувала одна прикра деталь. Під час нальоту, про який буцімто твердила жінка, у квартирі був собака господарів породи піт-бультер’єр. Слідчі припустили, що якби злочинці насправді потрапили досередини, то живими звідти навряд б уже чи вийшли. Однак ані крові, слідів боротьби у квартирі не знайшли, тож головним підозрюваним у злочині стала... сама заявниця!

Зізналась у злочині:
Ці гроші я потроху витрачала на сім’ю, на годування, на дітей, на школу, на прожиття. Сьогодні треба було віддавати гроші, їх не було. Мені довелось інсценувати грабіж, т.я. боялась, що з чоловіком буде дуже великий скандал.

Як з’ясувалось , подружжя купило в кредиту машину. Частину боргу вони віддали, решту мали заплатити на днях. Чоловік справно відкладав гроші, чим сповна скористалась дружина. Жінка розтринькала заощадження на дамські дрібниці та, щоб уникнути розголосу, зімітувала пограбування.

Олександр Крилов, прокурор:
Вигадують люди різні вигадки роблять, але ми розбираємося з цими питаннями і вже неодноразово ці кримінальні справи відправлялися до суду, які розглядалися з постановленням обвинувального вироку.

Завідомо неправдиве повідомлення про злочин може обійтись хитрій жінці двома роками тюремного ув’язнення. Після вироку на неї чекатиме палке з’ясування стосунків з чоловіком, однак це вже зовсім інша історія.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Полтаві дружина спокусилась на чоловікову заначку – той збирав на машину

EXMO affiliate program