У Полтаві грабіжник обирав свої жертви за зачіскою

13 сентября 2011 г. в 16:46

Носите коротку зачіску? Тоді начувайтеся! У Полтаві затримали грабіжника, який нападав на жінок та дівчат. Своїх жертв чоловік обирав за спільною рисою – вони всі мали коротке волосся.

kraza.jpg

 

Напади на жінок розпочались у Полтаві ще на початку літа. Молодий чоловік зривав із жінок та дівчат золоті ланцюжки, і чимдуж тікав. Однією з жертв злочинця стала пенсіонерка Наталя Петрівна.

Наталя Петрівна, пережила напад:

Отут я иду с той стороны, дохожу вот сюда. И тут слышу, дотронулся до моей шеи, не потянул, только дотронулся. Я вот так поворачиваюсь, а он побежал. Я его увидела.

Правоохоронці склали план нападів і з’ясували, що мають справу із зальотним грабіжником . Злочини напряму збігалися із прибуттям одного з автобусних рейсу з іншого міста. На вокзалі було влаштовано пастку, в яку після чергового злочину і потрапив зловмисник.

Сергій Бейгул, перший заступник начальника Октябрського РВ міліції:

При спробі закласти ланцюжок золотий нами був затриманий громадянин, який не є мешканцем м. Полтави. Приїжджав він з іншого міста.

Молодому чоловіку 27 років. До Полтави він приїжджав на заробітки, однак з часом заліз у борги і зрозумів: якщо терміново не віддасть гроші, то додому може не повернутися. Іншого способу як грабувати жінок, не вигадав.

Зізнався у злочинах:

Просто финансовая ситуация такая сложилась. – Сколько тебе надо денег было, чтобы ты перестал этим заниматься? – Ну, там не хватало полторы тысячи мне.

Зі слів хлопця, він проявляв до своїх жертв певну гуманність. Чоловік чудово розумів, що разом з ланцюжком може необачно видерти у жінок волосся. Тому своїми жертвами обирав не довговолосих красунь, а лише власниць зачісок каре.

Зізнався у злочинах:

Как ты их выбирал, женщин, или цепочки, принцип? – Ну, короткая стрижка чтоб была. – Удобнее чтоб за волосы было хватать? – Да, чтоб не наносить вреда.

Молодий чоловік отримає за свої горе-подвиги 4 роки тюрми. Власницям коротких зачісок правоохоронці радять взяти сюжет до уваги та зробити з нього висновки.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Полтаві грабіжник обирав свої жертви за зачіскою

 

EXMO affiliate program