У Полтаві ображена мати розрубала сокирою голову рідному сину

25 октября 2011 г. в 12:50

Родинна трагедія у Полтаві. Матір зарубала сина сокирою. Дитині виповнилось 48 років, його родичці – майже 90. За словами жінки, якби цього не зробила вона, так із сином вчинив би хтось інший. 

 topor.jpg
Серед уночі до міліції подзвонила літня жінка і попросила приїхати. За словами пенсіонерки, вона щойно вбила людину. У її будинку правоохоронці натрапили на понівечений труп чоловіка. Як з’ясувалось , це був її син.

Ніні Василівні 88 років. Вона давно поховала чоловіка і жила в будинку разом із сином. Усі надії пенсіонерки зустріти тиху старість той зруйнував на корні. Нащадок за життя ніде не працював, пиячив і тішився з того, що бив та знущався з матері.

Того дня п’яного сина осяйнула думка, що матір своє вже віджила і він просто вигнав її на вулицю. Пенсіонерка дочекалась до ночі, поки той не засне, і повернулась додому. Розмова із сином стала останньою у його житті.

Ніна Василівна визнає, що взяла на душу гріх, однак жити так далі, каже, не мала сил. За вбивство її можуть ув’язнити на 15 років. Проте, як складеться її подальша доля, вирішить лише суд.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Полтаві ображена мати розрубала сокирою голову рідному сину

EXMO affiliate program