У Полтаві затримали злочинця, який скоїв понад два десятки крадіжок з автомобілів

7 июля 2011 г. в 14:02

Спритник легко обчищав машини із сигналізацією, бо знав, як її обійти. Як зберегти авто в цілісності навіть за таких умов – оперативники поділяться секретом.

11a.jpg

 

За словами оперативників, відкриття автомобілів було для злочинця лише справою техніки. Чоловік тривалий час займався ремонтом машин, тому чудово знав, як слід відмикати сигналізацію та оминати інші хитрощі.

Валентин Артем’єв, заступник начальника сектора карного розшуку:

Даний громадянин раніше працював на одному СТО м. Полтави. Марка авто, яка йому найбільше сподобалась, це була Деу Сенс, бо він неодноразово займався ремонтом таких, обладнанням і знав, як його можна відчинити.

Здобиччю злочинця ставали автомагнітоли та GPS-навігатори. За півціни він продавав їх на місцевому базарі. Коли ж техніки не було, крадій цупив будь що – навіть чайники та кухонні ножі.

Злочинець:

В ночное время залез в автомобиль, вскрыв его отвёрткой, и вытащил всё содержимое полезное. В основном были магнитолы. Иногда случались и GPS-навигаторы.

Як зізнався затриманий, він пішов на злочини через розпач. Місяць тому той звільнився з місць позбавлення волі, де сидів за такі самі злочини. Опинившись без грошей і роботи, чоловік був змушений обирати між голодною смертю або новим злочинами. Він обрав друге.


Злочинець:

Т.к. на работу никто не берёт, после моего выхода вообще было не на что жить, пришлось вернуться к старому ремеслу.

Усім автовласникам правоохоронці радять забирати з машини цінні речі і дорогу техніку. Це чи не єдиний шанс пошити зловмисника у дурні. Бо повернути вкрадені речі вдається лише везунчикам.

Постраждалий:

Я вийшов з дому і виявив, що в мене пропала автомагнітола з мого авто. Сьогодні мене визвали і сказали, що знайшли мою магнітолу.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Полтаві затримали злочинця, який скоїв понад два десятки крадіжок з автомобілів

 

EXMO affiliate program