У районі Тореза зафіксований підрив на фугасі однієї з вантажівок конвою постачання для "ДНР" - "ІС"

28 февраля 2015 г. в 09:40

В районі на південний схід Докучаєвська формування російсько-терористичних військ в перебігу минулих трьох діб активно наносили удари з мінометів і ствольної артилерії за передовими позиціями українських військ.

 

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний  спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає УНН .

“Протягом вчорашнього дня активність обстрілів посилилася, що викликало у відповідь удар української артилерії. Зафіксовано накриття вогневих позицій двох вогневих підрозділів терористів вогнем української артилерії (одне з них — мінометна батарея, 4 міномети)”, — повідомляє експерт.

За його даними, “у районі н.п.Майорск протягом доби продовжувалися бойові зіткнення між терористами і силами АТО із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів. Не дивлячись на перемир’я, бойовики наполегливо намагаються витіснити українські підрозділи із займаних ними позицій”.

Також він відзначає, що “У районі н.п.Торез зафіксований підрив на фугасі однієї з вантажівок конвою постачання для „ДНР“. Є поранені зі складу „супроводу“ (всі — громадяни РФ)”.

 
Противотанковая управляемая ракета уничтожила танк сепаратистов

EXMO affiliate program