У Росії 14-річний підліток зґвалтував двох малолітніх дітей

12 июля 2011 г. в 13:30

14-річний підліток спочатку побив, а потім зґвалтував двох маленьких хлопчиків. Наразі ґвалтівник знаходиться у психіатричному стаціонарі.

23a.jpg

 

У Кущевському районі Краснодарського краю (Росія) 14-річний підліток з діагнозом "олігофренія" зґвалтував двох маленьких хлопчиків.

У поліції повідомили, що кілька днів тому п'ятирічний хлопчик і його шестирічний приятель грали на вулиці в селищі Північному Кущевського району. До дітей підійшов 14-річний підліток і запропонував разом піти погуляти. Заманивши дітей на територію покинутої лазні, підліток побив дітей, а потім зґвалтував обох і зник. Діти розповіли про все батькам, які і заявили в поліцію.

Вже встановлено, що підозрюваний підліток перебуває на обліку у психіатра з діагнозом "олігофренія". Він затриманий і поміщений в психіатричний стаціонар для проведення психолого-психіатричної експертизи.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених п. "б" ч.4 ст.132 п. "б" ч.4 ст.132 і КК РФ (вчинення насильницьких дій сексуального характеру відносно осіб, які досягли чотирнадцятирічного віку ).

 

Источник: bagnet.org

 

У Росії 14-річний підліток зґвалтував двох малолітніх дітей

EXMO affiliate program