У Росії, домагаючись інвалідності, чоловік спалив себе у лікарні

15 апреля 2011 г. в 16:50

В Амурській області відвідувач лікарні спалив себе перед кабінетом головного лікаря.


Відвідувач лікарні в місті Білогірську в Амурській області здійснив самоспалення перед кабінетом головного лікаря.

Інцидент стався в п'ятницю близько полудня в Білогірській міській лікарні. Самоспалення вчинив 60-річний чоловік, який до цього багато разів відвідував кабінети різних фахівців з вимогою оформити йому інвалідність. На пропозиції пройти медико-соціальну експертизу відповідно до встановленого порядку чоловік не реагував.

Згідно з повідомленням, в п'ятницю відвідувач прийшов на прийом до головного лікаря, який у цей час перебував на нараді в мерії. Дізнавшись про це, чоловік витягнув ємність з бензином і облив себе.

Співробітники клініки не дали чоловікові підпалити себе і вивели його в коридор, після чого він повторив спробу. Самовбивцю загасили пожежники, станція яких знаходилася через дорогу від лікарні.

Потерпілий був доставлений в реанімаційне відділення, де помер від опіків через кілька годин.

Обставини інциденту перевіряє обласний слідчий комітет. За інформацією правоохоронних органів, чоловік, який здійснив самоспалення був неодноразово судимий, і до недавнього часу перебував у місцях позбавлення волі.

Нагадаємо, у Красноярському краї чоловік, позбавлений водійських прав, 15 квітня здійснив самоспалення в будівлі суду. Як наслідок, дві людини загинули, ще три травмовані.

 

Источник: ТСН

 

У Росії, домагаючись інвалідності, чоловік спалив себе у лікарні

EXMO affiliate program