У Росії група підлітків зґвалтувала 10-річного хлопчика

4 августа 2011 г. в 14:54

У Приморському краї (Росія) група підлітків зґвалтувала 10-річного хлопчика, але лише одному зі злочинців виповнилося 14 років, і він не уникне покарання.

deti4.jpg

 

У Приморському краї група підлітків, віком до 14-ти років, зґвалтувала 10-річного хлопчика. Лише один з ґвалтівників досяг віку кримінальної відповідальності і постане перед законом.

У Приморському краї поліція затримала одного з підлітків, яких підозрюють в груповому згвалтуванні десятирічної дитини на хуторі Новий Надеждинського району. Лише один з неповнолітніх ґвалтівників досяг віку кримінальної відповідальності.

Найстаршому сексуальному злочинцеві виповнилося 14 років, повідомляє офіційний сайт слідчого управління Приморського краю. У 2008 році він вже був викритий у скоєнні аналогічних дій, проте на той момент він по малолітству уникнув покарання. Тепер з тієї ж причини безкарними залишаться його спільники.

За даними розслідування, злочин скоєно в липні 2011 року в лісовому масиві, розташованому в районі однієї з вулиць хутора Новий. Там група підлітків напала на хлопчика і зґвалтувала його.

В даний час вирішується питання про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Кримінальну справу порушено за насильницькі дії сексуального характеру відносно особи, яка не досягла 14-річного віку.

Источник: newsru.com

 

У Росії група підлітків зґвалтувала 10-річного хлопчика

EXMO affiliate program