У Росії Лорак, Лободу і Сердючку заборонили кликати на новорічні корпоративи

22 декабря 2014 г. в 08:06

Українські виконавці Ані Лорак, Світлана Лобода, Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) та Іван Дорн через "спірну ідеологію" залишились без корпоративів в Росії. Про це говориться в дослідженні Національної асоціації організаторів заходів Росії.


684.jpg"Національна асоціація організаторів заходів РФ підготувала рейтинг зірок, які потрапили під табу, його очолили Ані Лорак, Світлана Лобода, Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), Іван Дорн і Анастасія Приходько – всі вони українці. Якщо в минулі роки попит на артистів родом з України був високий, то в цьому році запитів на них навіть не надходить", – цитує представника асоціації "Известия".

Крім того, без новорічних корпоративів залишився Андрій Макаревич, який активно підтримує Україну і виступає проти політики президента РФ Володимира Путіна, і група "Машина времени".

"Машина времени" досить дорога група, не всі можуть її собі дозволити. Але якщо раніше її запрошували, то зараз великі компанії це навіть не обговорюють. Думаю, в їх випадку політичний момент наклався на економічний", – зазначив гендиректор event-агентства Communicator Creative Events Єгор Доброгорський.

Варто зазначити, що у зв'язку з кризою в Росії постраждали і "дорогі" російські зірки, чиї гонорари за виступ перевищували €50 тисяч: попит на зірок порівняно з 2013 роком впав на 30%.

Нагадаємо, Іван Дорн влітку 2014 року вийшов на сцену російського конкурсу "Нова хвиля" у футболці з гербом України, у зв'язку з чим потрапив під критику російських чиновників.

Українська співачка Анастасія Приходько, яка раніше брала участь в конкурсі Євробачення від Росії, активно засуджує політику російського президента Володимира Путіна.

Співачка Ані Лорак стверджує, що підтримує Україну, однак їздить за нагородами до Росії, за що засуджується більшістю українців.

Андрій Данилко (він же – Вєрка Сердючка) ситуацію на Сході України не коментує.

Співачка Світлана Лобода активно виступає в Росії і також замовчує своє ставлення до війни на Донбасі.

 

По материалам: newsru.ua

EXMO affiliate program