У Росії ув'язнені захопили в заручники 6 медсестер заради горілки

27 мая 2011 г. в 16:50

На Псковщині двоє ув'язнених колонії захопили в заручники медсестер і висунули вимоги: 40 тисяч рублів та багато горілки.

 

У Псковській області Росії двоє ув'язнених виправно-трудової колонії №4 у п'ятницю захопили в заручники шістьох співробітниць медичної частини установи.

Інцидент стався близько полудня у колонії, розташованій в селищі Торошино. Одна заручниця уже звільнена. Опинившись на волі, вона повідомила , що насильства щодо заручниць ув'язнені не застосовують.

"Зараз ми з'ясовуємо причини. Поки вони ведуть себе не агресивно і вимагають лише 40 тисяч рублів (близько 11 тисяч грн - прим. ред.) і спиртні напої - горілку", - повідомила представник Управління Федеральної служби виконання покарань Юлія Альошина.

Одразу після оголошення надзвичайної події на місце виїхав оперативний штаб у складі керівництва Федеральної служби, відділу спецпризначення та групи психологів. Вони ведуть переговори із злочинцями.

Варто зазначити, що інцидент стався на тлі масштабної антиалкогольної кампанії в Росії, яка була розпочата за ініціативи президента Дмитра Мєдвєдєва. У рамках цієї кампанії держава розраховувала за десять років більш ніж удвічі знизити рівень пияцтва в Росії і домогтися повного зникнення нелегального алкогольного ринку.

 

Источник: facenews.ua

 

У Росії ув'язнені захопили в заручники 6 медсестер заради горілки

EXMO affiliate program