У Севастополі чоловік пригрозив підірвати родичів гранатою, якщо ті не припинять його гнобити

7 июня 2011 г. в 13:10

Рідня сприйняла це як зухвальство і тоді месник висмикнув кільце. Фінал конфлікту вийшов вибуховий.

 

Сварка між родичами сталась в оселі багатоквартирного будинку. Там проживало молоде подружжя та старий господар. За словами пенсіонера, ті усіляко намагались вижити його з квартплощі. Зрештою чоловік попередив, якщо родичі не припинять над ним знущатись, він підірве гранату. Ті даремно не повірили.

Анатолій Дмитрович, хотів підірвати гранату:
 Я йому кажу «ложись!» Хватит мне терпеть ваши унижения!

Пенсіонер дістав із шухляди ручну гранату і висмикнув чеку. Ризикуючи життям, квартирант вихопив її у діда з рук. Після цього рятувати сміливця довелося вже міліціонерам.

Микола Сатонін, начальник штабу Гагарінського РВ міліції:
 Мужчина уже еле держал. Он был в состоянии алкогольного опьянения. Он же еле держал, он сам сказал, что ему тяжело держать. Поэтому было принято решение забрать гранату и выехать с ней.

Вибухівкою виявилась бойова РГ-42. Розліт її осколків сягає 25-ти метрів, тому про підрив на місці не могло бути і мови. Затиснуту в руках гранату відвезли до моря, евакуювали з пляжу всіх відпочивальників та вкинули у воду.

Микола Олексієнко, в.о. міліції начальника громадської безпеки Гагарінського РВ міліції:

 Т.к. вдвоём стояли, так и бросили данную гранату. Граната взорвалась, оказалась боевая. – Большой силы взрыв? – Силы большой. Метров шесть вода плеснулась.

Проти пенсіонера порушено кримінальні справи за погрозу вбивством та незаконне поводження з боєприпасами. За словами діда, він колись купив гранату у військових, щоб захистити свій город від крадіїв. Проте чоловік вірив, що одного дня вибухівка все одно таки знадобиться і його сподівання справдились.

Анатолій Дмитрович, хотів підірвати гранату:
Приехал, там уже пугать некого и ничего нету. Всё выкопали, всё разграбили. – Вы решили, что граната пригодится на всякий случай? – Да

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Севастополі чоловік пригрозив підірвати родичів гранатою, якщо ті не припинять його гнобити

EXMO affiliate program