У Севастополі чоловік забарикадувався у квартирі житлового будинку та вчинив спробу самогубства

15 июня 2011 г. в 13:54

Разом із собою дивак пригрозив забрати на той світ ще пів-будинку.

 

Щоб уникнути розправи над мешканцями, на місце інциденту виїхали міліція та рятувальники.

Інцидент стався у квартирі житлового будинку. Господар оселі на третьому поверсі забарикадувався та повідомив, що збирається вчинити самоспалення. Його рідні розповіли, що днем раніше чоловік погрожував так само вчинити із сестрою та двох її малих дітей. Правоохоронці з’ясували, що господар перебував на обліку, як неврівноважена людина.

Оскільки вхідні двері чоловік закрив, рятувальники спробували потрапити до квартири через балкон. Господар відірвався від суїциду і, як у давнину, почав відбивати атаки і скидати пожежну драбину зі стіни.

Господар повідомив , що у разі нової атаки підпалить у квартирі бензин та фарбу. Однак допустити вибуху у житловому будинку правоохоронці не могли. З дозволу родичів двері до квартири зламали.

Чоловіка затримали, а квартиру обшукали. Як з’ясувалось, спецслужби врятували господаря за кілька секунд від смерті. Той не встиг привести у дію пекельну машинку.

Правоохоронці не виключили, що чоловік затіяв самогубство, перебуваючи під дією наркотиків. У господаря знайшли шприц із дурманом.

Проти чолов’яги порушено кримінальні справи за хуліганство, побиття людини та наркотики. Сукупного покарання за ними всіма вистачить, щоб неврівноважений родич не тероризував родину найближчі 8 років.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Севастополі чоловік забарикадувався у квартирі житлового будинку та вчинив спробу самогубства

EXMO affiliate program