У Севастополі поклали край діяльності підпільному борделю

24 июня 2011 г. в 20:00

Щоб застрахуватись від біди і міліції, дівчата віддавались блуду просто під іконами.

 34a.jpg

Будинок розпусти організувала колишня повія. Матрона найняла молодих дівчат та відкрила салон з надання масажних послуг. Разом із масажем клієнт отримував такий сервіс, про який міг тільки мріяти.

Година сеансу масажних утіх коштувала від 200 до 300 гривень. Вилучені розрахунки засвідчили, що справи у баронеси йшли просто блискуче.

 

Нещодавно, такий же "клуб" був виявлений не по далеку від Чернігова. Тоді правоохоронні органи провели низку слідчих заходів у ході яких було виявлено характер закладу та клієнтура. Інформаційне агенство Чернігова поспішили повідомити про розкриття справи, але, інформація в змі була передчасною. Новини встигли повідомити тільки про почуте - проведення першого етапу операції з виявлення порушників закону. Тут слід додати, що Чернігову невезет вже вкотре: з початку року з'явилося декілька подібних "клубів" і на жаль, як зазначають інформ агенства, їх кількість зростає. Триває слідство протягом 3 місяців дозволило затримати безпосереднього власника бізнесу в місті Чернігові, і як стало відомо не тільки там. На даний момент по чернігівському справі триває слідство, і з кожним днем ​​термін, який буде пред'явлений обвинуваченому прогресивно зростає. Ми зі свого боку повідомимо, як стануть відомі нові подробиці справи.

 

 Характер ж злочину в Севастополі, ставить в деякий "шок" співробітників міліції своїм характером організації справа в тому, що Щоб застрахуватись від біди і міліції, дівчата віддавались блуду просто під іконами. Однак такого богохульства святі, схоже, не пробачили. За заняття проституцією путан покарають штрафами, а от їхній патронесі доведеться погріти нари. За звідництво та утримання місць розпусти їй світить 5 років тюрми.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv 

 

У Севастополі поклали край діяльності підпільному борделю

EXMO affiliate program