У Севастополі у свої 96 років залишився без паспорта ветеран ВВ. Документ у нього забрала невістка

11 августа 2011 г. в 11:58

Родичка вважає, що так захистить діда та його майно від шахраїв. Але довгожитель цю турботу називає порушенням прав.

pens1.jpg
Севастопольський ветеран, який пройшов Велику Вітчизняну і дожив до 96, на старості років став людиною без документів і тепер змушений ходити по судах. Чоловік доводить – у нього вкрали паспорт, при тому – не чужі люди, а рідні – невістка з сином. Їм нібито не подобається доглядальниця старого. Родичі бояться, що вона переоформить на себе квартиру ветерана, тому забрали в нього паспорт: невістка розказує про це відкрито, на камеру.

Ветеран ходячий, але доглянути за собою (зварити їсти і попрати) він не може. Останні 9 місяців до пенсіонера ходить доглядальниця. На квартиру старого,жінка каже, що не претендує.

Але невістка впевнена - жінка лукавить. Між пенсіонером та доглядальницею нібито є усна домовленість: якщо вона офіційно вийде за нього заміж, то він переоформить на неї всю свою пенсію. А там недалеко і до квартири.  

Ветеран написав офіційну заяву про те, що в нього вкрали паспорт. Міліція натомість видала йому посвідчення особи, але невістка, каже старий, забрала і його. Більше того – за словами ветерана, знайомі родички нібито возили його до психіатричної лікарні. Зараз на основі якихось медичних довідок невістка доводить у суді, що ветеран недієздатний. Якщо доведе – старий  втратить все: і пенсію, і квартиру.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Севастополі у свої 96 років залишився без паспорта ветеран ВВ. Документ у нього забрала невістка

EXMO affiliate program