У Севастополі викрили масажний бордель – за 250 гривень дівчата масажували будь-яку частину тіла

19 октября 2011 г. в 19:40

Конспіратори допустилися лише однієї помилки, але саме вона стала фатальною. На масажний стіл приліг оперативний співробітник міліції.

15.gif

 

На законспірований бордель оперативники вийшли кілька місяців тому. Місцева бізнесменка розмістила у газетах повідомлення про відкриття центру так званого лікувального масажу. Підприємиця обіцяла подарувати чоловікам годинну незабутньої релаксації. Жодних порушень закону у своїй діяльності жінка не вбачала.

Однак щойно їй показали оперативне відео, як та відразу вгамувалась. Там було чітко видно, що завдяки масажній олії дівчата повністю стирали різницю між масажем та розпустою.

Для обслуговування клієнтів власниця найняла півдесятка молодих дівчат, бо сама вже не могла впоратись із потоком бажаючих оздоровитися. У салоні знайшли записи розрахунків, які засвідчили, що справи у масажисток йшли чудово. Клієнти ні в чому собі не відмовляли.

Андрій Кожевников, старший оперуповноважений міліції:

Если массаж с одной девушкой, назовём его так «массаж», то это стоило 250 грн. Если с двумя или другими прихотями клиентов, то это доходило до 350, а бывало и больше.

Дівчата, які працювали в салоні масажистками, міліція обклала штрафом та відпустила, а от проти підприємиці порушили кримінальну справу. За створення притону та звідництво жінці загрожує 5 років позбавлення волі. Хоча їй, схоже, досі незрозуміло, за що її заклад припинив існування.

Андрій Кожевников, старший оперуповноважений міліції:

Данная женщина сама принимала участие в развратных действиях и вместе с тем, организовав  притон и обеспечивая его деятельность, далее подбирала иных девушек для оказания интимных услуг.

В природные половые акты девушки не вступали, а путём ласки и иных манипуляций мужчины доходили до полного сексуального расслабления. Т.е. они их доводили своим  обнажённым телом.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Севастополі викрили масажний бордель – за 250 гривень дівчата масажували будь-яку частину тіла

EXMO affiliate program