У Севастополі винахідливий наркоман серед білого дня обчистив аптеку

20 апреля 2011 г. в 11:43

Аферист надягнув білий халат та видав себе за лікаря, після чого потягнув у фармацевтів гроші і мобільні телефони. Крадені речі чоловік потратив на добову дозу наркотику.


Наркоман серед білого дня зайшов до аптечного пункту міської лікарні і без перешкод потрапив у підсобне приміщення. Там злочинець знайшов та надягнув чужий медичний халат. Після цього під виглядом лікаря  пройшовся по коридорах і викрав із відкритих кабінетів кілька жіночих сумочок.

ОЛЕНА ЄРЬОМЕНКО - ЗАВІДУВАЧКА АПТЕКОЮ:
Мне его жалко, он болен и таких людей надо лечить. Но в то же время, он должен отвечать за свои поступки. Потому что на моём месте мог быть любой. А если это будут дети, которые идут в школу?

Cлова лікарки справдились. Викрадених грошей і мобільних телефонів чоловіку вистачило лише на день вживання наркотиків, відтак злодій навідався вже до школи. Злочинець дочекався, доки розпочнуться заняття, після чого  вичистив одяг, який учні лишили у гардеробі.

ДЕНИС МИХАЙЛЕНКО - СПІВРОБІТНИК ПРЕС-СЛУЖБИ МІЛІЦІЇ:
Скориставшись тим, що в роздягальні нікого не було, зловмисник почав вивертати кишені дитячого одягу.

ВАДИМ УРСАНОВ, СТАРШИЙ ОПЕРУПОВНОВАЖЕНИЙ СЕКТОРА КАРНОГО РОЗШУКУ:
В с/ш у детей 3 мобильных телефона из разной одежды похитил и в с/ш из сумок учителей похищал деньги.

І в аптеці і в школі міліція виявила однакові відбитки пальців. Перевіривши їх по базі даних слідчі з‘ясували -  вони належать раніше засудженому чоловіку. Він у всьому зізнався, проте крадіжками свої вчинки назвати відмовився. Масштаб замалий.

ЗІЗНАВСЯ У ЗЛОЧИНАХ:
Вещи я не крал, просто деньги, гривен 30. – Каким образом, расскажи. – Просто по детским вещам, по карманам посмотрел. Там 2 рубля, там 3, там 5.

На молодика чекає нове ув’язнення, а обкрадені працівники аптеки нині навіть дякують йому. Завдяки злочинцю усі двері у приміщенні тепер на замку.

ОЛЕНА ЄРЬОМЕНКО - ЗАВІДУВАЧКА АПТЕКОЮ:
Такие люди должны сидеть и отвечать за свои поступки по полной схеме. Но это моё мнение.

 

Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV

 

У Севастополі винахідливий наркоман серед білого дня обчистив аптеку

EXMO affiliate program