У Севастополі за одну ніч було вкрадено та пограбовано відразу три машини

19 сентября 2011 г. в 13:02

У Севастополі водії просять відрубати руки автокрадіям. У Севастополі за одну ніч було вкрадено та пограбовано відразу три машини. Усі авто знайшли на одному подвір’ї. Від розправи автовласників господаря оселі врятували лише міліціонери.

ygon.jpg

Одним із жертв автогонщиків став підприємець Денис. Чоловік залишив машину ввечері поблизу будинку, а вранці з’ясував, що її угнали.


Угнаний автомобіль правоохоронці знайшли поблизу дачних будинків. Однак це був далеко не останній сюрприз. На подвір’ї цього ж помешкання виявили ще кілька викрадених машин. Одна з них вже була наполовину розібрана.


Господар помешкання не заперечував свою провину. Молодий чоловік каже, що злого умислу не мав, просто ввечері дуже багато випив із товаришами і захотів розваг. Відтягнутися з душею хлопцям вдалося, угнавши чужі авто.


За угону автомобілів Тимуру та його команді світить 10 років у тюрмі. Попри тривале ув’язнення таке покарання видасться чоловікам літньою відпусткою порівняно з тим, що для них вимагають власники викрадених машин.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Севастополі за одну ніч було вкрадено та пограбовано відразу три машини

EXMO affiliate program