У Севастополі затримали двох сатанистів

26 мая 2011 г. в 15:43

Вони влаштовували на цвинтарі шабаші та приносили у жертв тварин. Свої подвиги слуги пітьми записували на відео. Обом садистам виповнилось лише 17 років.


Патруль натрапив на двох молодиків просто на цвинтарі. Юнаки відламали на могилі корабельний якір та тягнули його на пункт металобрухту. Затриманими виповнилось лише 17 років, цьогоріч хлопці закінчили школу. У них вдома правоохоронці знайшли десятки інших речей, поцуплених з могил.

Максим Кузьмін, начальник карного розшуку:

На вопрос, для чего всё это, молодые люди пояснили, что часть хотели просто продать, чтобы получить деньги, часть вещей оставили у себя дома, чтобы украсить себе комнаты.

Вперше за вандалізм хлопців затримували ще торік. Юнаки попалися на спробі крадіжки металевої огрожі, однак через вік були відпущені на свободу. З того інциденту вони винесли єдину користь – красти метал у живих людей небезпечно, тому всю агресію перенесли на цвинтарі міста.

Зізнався у злочині:

Т.е. крест разбился после удара? – Да. – И он был установлен на этой могиле, правильно? – Да.

Однак крадіжки металу стали не єдиним злочином, який вчиняли парубки. На телефонах, які в них вилучили, міліція знайшла моторошні відео. Хлопці знімали знущання вбивства та знущання над тваринами. Батьки затриманих зізнались, що знали про належність синів до неформальних молодіжних течій. Однак те, що це був сатанізм, не здогадувались.

Денис Локтіонов, начальник Балаклавського РВ міліції: Было видно, что молодые люди испытывают психологическое и моральное удовлетворение от того, что лишают жизни животных, издеваются над трупами животных и так далее.


Денис Михайленко, працівник прес-служби міліції:

На запитання правоохоронців навіщо вони це робили, зловмисники відповіли, що таким чином розважались.

Зараз садисти проходять психіатричну експертизу. Слідчі вже довели їхню причетність до близько десятка крадіжок на цвинтарі та щонайменше двох фактів жорстокого поводження з тваринами. Чи проявить суд і цього разу милість для юнаків, як це було торік, покаже час.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Севастополі затримали двох сатанистів

EXMO affiliate program