У Сумах чоловік врятував із вогню 5-річну дівчинку

24 июня 2011 г. в 13:28

Дитина залишилась сама в охопленій полум’ям квартирі. Молодий чоловік єдиний наважився зайти до палаючої оселі.

9.jpg

Пожежа сталась у багатоквартирному будинку. Батьки замкнули квартиру та пішли у справах. За лічені хвилини оселю охопила пожежа. У помешканні залишилась 5-річна донька господарів.

Ірина, матір дівчинки:

Оставила ребенка, надо было выйти на улицу. Через 15 минут уже начался пожар. Ребенок увидел, что загорелся балкон. Испугалась дыма и вылетела на другой балкон нашей квартиры. Начала звать людей.

Крики дівчинки почув сусід. Михайло Алексенко став єдиним, хто до приїзду пожежних наважився зайти до палаючої квартири. Чоловіку вдалося  потрапити до помешкання та знайти  дівчинку. Михайло виносив її з полум’я на руках.

На свіжому повітрі дівчині стало краще. За словами лікарів, Михайло врятував її від смерті. Мала наковталась диму і вже вирушала до пращурів. Якби чоловік вагався б ще кілька хвилин, полум’я та дим забрали б її із собою. МНС Сумщини висунуло Михайла на здобуття звання «Герой-рятувальний року». Сам же чоловік свій вчинок таким не вважає.

Серед імовірних причин займання квартири експерти не виключили дитячі пустощі з сірниками. Адже вдень сусідів вдома нема і кинути недопалок на балкон згори просто нікому. МНС просить всіх батьків зробити висновки з цього уроку і тоді відпочинок та канікули вашої дитини ніщо не затьмарить.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Сумах чоловік врятував із вогню 5-річну дівчинку

EXMO affiliate program