У Сумах десятикласник з приятелями напали на дівчину та зірвали з неї золотий ланцюжок

16 июня 2011 г. в 12:58

На шкільних канікулах погуляли по-дорослому.У Сумах десятикласник з приятелями напали на дівчину та зірвали з неї золотий ланцюжок.

 11a.jpg

Юнаки прорахувалися лише в одному. Тікати від жінки на каблуках це одне, а від берців патруля міліції – зовсім інша річ.

Дівчина йшла вулицею, коли її зупинила група хлопців. Їхню увагу привернув золотий кулон на шиї жінки. Один з юнаків зірвав прикрасу, після цього вся ватага дременула за ним.

Наряд посадив дівчину до машини та вирушив на пошуки. На молодиків натрапили за кілька кварталів. Хлопці прорахувалися лише в одному. Тікати від дівчини на каблуках і від патруля міліції на машині – це зовсім різні речі.

Усім затриманим 16-18 років. Хлопець, який зірвав ланцюжок, навчається у 10-му класі. Юнак із товаришами відзначали канікули, коли в них закінчились гроші. Щоб розжитися на цигарки та пиво і не псувати відпочинок, підлітки вчинили по-пацанськи.

Приятелі юнака проходять у справі як свідки, однак, схоже, скоро змінять статус на обвинувачених. Для школяра ж, який зірвав ланцюжок, шкільний рік почнеться вже на зоні. Щоб цього не сталося з вашими неповнолітніми синами, пам’ятайте – чим би дитя не тішилось, аби.. не грабувало .

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Сумах десятикласник з приятелями напали на дівчину та зірвали з неї золотий ланцюжок

EXMO affiliate program