У сумському тубдиспансері один з пацієнтів тримав під ліжком снайперську гвинтівку з сотнями набоїв

21 июля 2011 г. в 15:18

За словами чоловіка, арсенал міг знадобитися йому в останню хвилину, адже він невиліковно хворий.

13.jpgПетру 35 років, він судимий наркоман зі стажем. До диспансеру чоловік потрапив через туберкульоз. Арсенал зброї знайшли саме під його ліжком. За словами Петра, схованку зі стріливом він буцімто знайшов.

Петр:

Сумку я нашёл за территорией в ярку. Посмотрел, вроде что-то на патроны похоже. Чисто из любопытства взял, посмотрел. На лекарства денег не хватало, может кому-то будет надо.

Сумку, в якій зберігався арсенал, Петро завжди тримав під рукою. У ній експерти знайшли вогнепальну зброю та сотні набоїв. За словами фахівців, чоловік міг накоїти біди будь-якої миті, адже перебував у нестабільному психічному стані.


Віталій Гевлич, начальник сектора боротьби з незаконним обігом наркотиків:

Було виявлено та вилучено обріз рушниці малокаліберної з оптичним прицілом, 230 штук набоїв калібру 5,6 мм, 31 набій 7,62 та наркотичні засоби прекурсори.

Зі слів самого пацієнта, він невиліковно хворий. Окрім туберкульозу Петро страждає також на ВІЛ-інфекцію та гепатит С, тому скільки ще йому відміряла доля, він не знає. Продавати арсенал, за словам чоловіка, не збирався, бо тримав його на критичний момент.

Наркомана Петю судитимуть за зберігання зброї та заборонених засобів. До тюрми чоловіку не звикати, адже він звідти практично не виходить. Та чи почує він оголошення вироку цього разу, не береться прогнозувати.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У сумському тубдиспансері один з пацієнтів тримав під ліжком снайперську гвинтівку з сотнями набоїв

 

EXMO affiliate program