У Тернополі продавець зарізав покупця

21 марта 2012 г. в 13:00

У Тернопільській області нетверезий покупець зажадав у магазині пляшку горілки в борг. За це продавець полоснув його ножем по горлу.

За словами затриманого, він першу намагався випровадити нетверезого відвідувача за двері, однак той пручався і вимагав горілки. Сутичка закінчилась тим, що продавець узяв ножа та пригрозив ним чоловіку. Коли ж на покупця не подіяло і це, власник крамниці полоснув того по шиї. Від отриманих травм людина померла на місці. Затриманому продавцю 45 років, він громадянин Азербайджану. У нього 4-го неповнолітніх дітей.


«Взяв кухонний ніж і наніс ножове поранення. Внаслідок того ножового поранення внаслідок чого потерпілий помер.» - Рустам Гикавчук, начальник відділу слідчого управління

 

kriminal.tv
 
Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV
 
Інформаційно-публіцистичий проект Костянтина Стогнія «Надзвичайні новини».
Ця програма розповідає про всі надзвичайні події, які відбуваються в Україні та світі. Під прицілом резонансні злочини, ДТП, катастрофи, теракти. Відмітна риса «Надзвичайних новин» – не просто констатація фактів і перелік подій, а аналіз ситуацій з позиції запобігання таким випадкам, а також поради телеглядачам про те, як не стати жертвою в подібних ситуаціях.

— Ми володіємо контактами і налагодженими зв'язками з правоохоронними органами практично всіх країн, саме тому творча група "Надзвичайних новин" однією з перших дізнається, що відбулося в світі, — розповідає про програму ведучий Костянтин Стогній. — У нас є унікальна можливість першими розповідати про найбільш резонансні події. 

EXMO affiliate program