У центрі Харкова в джип з депутатом кинули коктейль Молотова

2 июля 2011 г. в 11:14

У центрі Харкова невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю в джип, у якому перебував депутат Харківської міськради від "Сильної України" Анатолій Родзинський.

26a.jpg
Інцидент стався ввечері 1 липня на проспекті Леніна, біля пам'ятника засновникам міста.

"Пляшка із запальною сумішшю потрапила в заднє скло автомобіля, розбилася, всередині сталося загоряння", - повідомив прокурор Дзержинського району Олександр Пєвнєв.

Всередині машини перебували двоє людей, депутат Родзинський і його водій, який сидів за кермом. Вони отримали опіки тіла (15% і 30% відповідно), обох постраждалих госпіталізовано до опікового центру. Наразі вони перебувають у реанімації.

Дзержинський райвідділ міліції порушив кримінальну справу за статтею 15 та частиною 5 статті 115 - це замах на вбивство двох і більше осіб, скоєний способом, небезпечним для життя багатьох осіб, повідомив прокурор Харкова Євген Попович.

Зауважимо, що в Україні час від часу трапляються інциденти, коли спалюють автомобілі політиків або чиновників, однак зазвичай власника в машині у цей момент немає, тож посадовці відбуваються лише матеріальними збитками.

 

Источник: tsn.ua

 

У центрі Харкова в джип з депутатом кинули коктейль Молотова

EXMO affiliate program