У Вінниці серед гаражів знайшли мертву 19-річну дівчину

13 июля 2011 г. в 11:38

За висновком судмедексперта, жінку задушили, після чого спробували заховати у купі сміття. Вийти на слід убивці допомогли татуювання на тілі дівчини.

 7.jpg
На небіжчицю натрапив чоловік, який вигулював вранці собаку. Василь Петрович прийшов до свого гаража і помітив, що хтось розкидав листи шиферу, які він складав увечері. Коли господар почав їх розбирати, то мало не зомлів – під ними лежало людське тіло.

Під шифером правоохоронці виявили тіло молодої дівчини. За висновком експерта, та померла насильницькою смертю – на її шиї виявили слід від дроту. У загиблої знайшли два татуювання – саме вони допомогли натрапити на слід убивці.

Оперативники з’ясували , що в день загибелі дівчину бачили разом з її хлопцем. Коли того затримали, відпиратися він не став. За словами 20-річного молодика, між ним і дівчиною сталася сварка. Кохана буцімто заявила, що він неповноцінний. За таку образу він її задушив.

За вбивство дівчини молодому чоловіку світить до 15-ти років тюрми. Усіх закоханих слідчі застерігають від необдуманих слів і вчинків. Не будіть лихо, доки воно тихе.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Вінниці серед гаражів знайшли мертву 19-річну дівчину

EXMO affiliate program