У Закарпатській області легковик зіткнувся з вантажівкою, загинула одна людина, - МВС

27 сентября 2015 г. в 10:44

Пасажир легкового автомобіля – 62-річна жінка – загинула на місці.


У Хусті Закарпатської обл. легковик зіткнувся з вантажівкою, загинув пасажир легкового автомобіля. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Міністерства внутрішніх справ (МВС).

"25 вересня до чергової частини міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в Хусті на вул. Львівській сталася ДТП. На місці події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що 39-річний водій, керуючи автомобілем марки Geely, рухався до м. Хуст з боку с. Іза. Не впоравшись з керуванням під час обгону, він скоїв зіткнення з автомобілем МАЗ, який рухався йому назустріч. Вантажівкою керував 55-річний водій, житель с. Іза", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок зіткнення 62-річна пасажирка Geely загинула, водія легковика госпіталізовано з травмами до районної лікарні. Водій вантажівки травм не отримав.

Дані про ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху") Кримінального кодексу України. Винному загрожує до 8 років позбавлення волі.

 1542.jpg

По материалам:  112

EXMO affiliate program