У Запоріжжі кавказець зґвалтував 16-річну дівчинку

18 июля 2011 г. в 19:52

35-річний кавказець зґвалтував 16-річну дівчинку, погрожуючи їй вбивством. Після зґвалтування він відібрав у дівчини сумочку і мобільник, а як з’ясувалося пізніше, заразив хворобою.

nasilie7-a.jpg

 

У Запоріжжі громадянин Азербайджану прямо на вулиці, погрожуючи вбивством, зґвалтував 16-річну дівчину.

Після цього 35-річний чоловік пограбував свою жертву, відібравши у дівчини сумочку і мобільник. Як з'ясувалося пізніше, ґвалтівник ще й заразив потерпілу хворобою.

Вирок суду для іноземця - 11 років в'язниці, повідомив помічник прокурора Комунарського району Запоріжжя Юрій Батіг.

"Громадянин Азербайджану вже кілька років проживав у Запоріжжі. Навіть встиг знайти собі 21-річну співмешканку - у них незадовго до вчинення ним тяжкого злочину народилася дитина. 35-річний чоловік до того часу вже розшукувався за вчинення умисного нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості - побив жителя Запоріжжя", - розповів Юрій Батіг.

Згвалтування відбулося близько півночі на одній з вуличок приватного сектора Первомайського селища. Дівчина поверталася додому після прогулянки по темній вулиці.

Раптом ззаду її за горло рукою схопив незнайомець, а другою рукою він закрив дівчині рота, щоб та не змогла покликати на допомогу. Незнайомець з кавказьким акцентом пригрозив, що вб'є її, якщо та не підкоритися його вимогам.

Перелякана жертва піддалася зґвалтуванню. Йдучи, ґвалтівник відібрав у потерпілої її сумочку, де лежала невелика сума грошей і мобільник.

Діставшись додому, дівчина розповіла про те, що трапилося батькам. Ті викликали міліцію, але по гарячих слідах затримати збоченця не вдалося. Пізніше з'ясувалося, що ґвалтівник під час зґвалтування заразив постраждалу одним із захворювань, що передаються статевим шляхом.

Але оскільки це захворювання не входить до переліку венеричних хвороб, то в обвинувальному висновку відповідна стаття відсутня.

"Затриманий за підозрою у зґвалтуванні, чоловік примудрився втекти з-під варти. У туалеті райвідділу в той день робили ремонт, і підозрюваний примудрився втекти через незачинене вікно. Щоправда, через кілька хвилин втікача затримали. Ні під час слідства, ні на суді громадянин Азербайджану не визнав себе винним ні в одному скоєному злочині, які йому ставилися у провину. Однак слідство довело всі 4 злочини: умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості, зґвалтування неповнолітньої, грабіж і втеча з-під варти. Вирок суду щодо азербайджанця - 11 років позбавлення волі", - повідомив Юрій Батіг.

Не погодившись з вироком, іноземець подав скаргу, але Апеляційний суд Запорізької області залишив вердикт без змін. Вирок вступив в законну силу, і ґвалтівника днями відправили в одну з колоній відбувати покарання..

 

Источник: zp.comments.ua

 

У Запоріжжі кавказець зґвалтував 16-річну дівчинку

EXMO affiliate program