У Запоріжжі п’яний чоловік півночі ґвалтував жінку та катував її увімкненим кип’ятильником

7 мая 2011 г. в 11:00

5 травня у Запоріжжі 24-річний чоловік півночі ґвалтував 42-річну жінку та катував її, б'ючи молотком та припікаючи увімкненим кип'ятильником.

 

За даними слідства, жінка і чоловік були в одній компанії друзів. Компанія випивала, а потім один з гостей нібито запідозрив 42-річну знайому в крадіжці грошей.

Він взяв на кухні гумовий молоток і кілька разів ударив жінку, від чого та на годину втратила свідомість.

Коли потерпіла отямилася, катування продовжилися. На обличчі й тілі жінки залишилися численні сліди опіків від розпеченого кип'ятильника.

Гості пішли додому, господар під дією алкоголю перебував "у відключці", а 24-річний кат не міг заспокоїтися. Катування змінилися зґвалтуванням і переривалися лише походами за новими дозами горілки. Під час чергової перерви жінці вдалося втекти.

Співробітники карного розшуку Ленінського РВ ГУМВС України в Запорізькій області встановили і затримали ґвалтівника. Зараз він перебуває під вартою. Порушено низку кримінальних справ, слідство у справі триває.

Нагадаємо, нещодавно на Полтавщині троє нетверезих хлопців зґвалтували молоду сусідку. А щоб не повідомила до міліції - облили бензином та підпалили.

 

Источник: tsn.ua

 

У Запоріжжі п’яний чоловік півночі ґвалтував жінку та катував її увімкненим кип’ятильником

EXMO affiliate program